Många nystan små

Beskrivningar som hjälper till att sticka upp alla smånystan av prima sockgarn som blir över - dom gillas!

Har med stor glädje stickat Infinity Sox av Loveina Khans och använt allt från gamla Dropsrester till rena lyxsockgarner. Så rolig stickning! Loveina delar generöst med sig av många saker som är mer än bra-att-veta när det gäller att sticka välsittande sockor. Rekommenderas!

Infinity Sox

Color Palette Socks

Under en snabb helgtur till Malmö stickade jag den ena av Color Palette Socks av Laura Moorats. Här använder jag mest icke-sockgarner (endast det vita är förstärkt med polyamid) så det blir inga sockor för att skena runt i stövlar med. Men visst finns det nåt som heter bäddsockor?

Till dagens jobbpendling packade jag ned den andra, fortfarande pågående, sockan. Det första jag såg när jag tog upp den på t-banan var en tappad maska - som jag lyckats göra ett omslag ovanför så maskantalet förblev intakt; den vita resårstickningen stämde. Sånt som händer vid mörkerstickning framför TV:n. Säger vi.

Eftersom det här sockparet troligtvis aldrig kommer få se dagens ljus, från under täcket i bädden, tänker jag strunta i misstaget, fästa maskan och bara sticka på. Det blir ändå en fullt fungerade socka, om så endast av bäddtyp.

Föregående
Föregående

FO: Color Palette Socks

Nästa
Nästa

Väst är bäst